Värikollaasi 102 (43/2017)!

 
varitviikolle.jpg


Hei! Kiitos kaunis kivoista kollaaseista. Kutsun taas tässä uuden värihaasteen pariin kera kuvan korean. Heh heh! Siitä vaan värit inspiraation lähteeksi mukaan ja kollaaseja  tekemään. Mukavaa marraskuun jatkoa toivotellen jään katsemaan, mitä syntyy.

 

1-2017-10-09.jpg

3-DSC09368.jpg

Satumetsässä suppilovahveroiden syntysijoilla aurinko leikkii usein varjojen kanssa hippaa.Sinne jäisi vaikka asumaan muutamaksi päiväksi sammalmättäälle suurten kuusteen kainaloon.

4-DSC09264.jpg

Aamulla pakkasta, päivällä muutama lämpöaste ja sitten illaksi taas kylmää. Iltalenkillä siili taapersi ojanpohjalla ja nousi sieltä peräämme. Tuttuko, tuumaili Ruska, joka on tottunut siileihin ja ainakin kotisiilimme siihen. Tulevat hyvin toimeen, samalle kupillekin siili-mamma joskus tahtoo. Aika myöhään vielä ulkosalla, ohjasimme yli vilkkaan kadun lähimetsään. Noita suloisuuksia on ikävä.

1-DSC00047.jpg

Veneranta ensimmäisten lumisateiden jälkeen on kaunis näky, joskin kääntämättä jääneet veneet ovat syksyn sateiden jäljiltä veden täyttämiä. Ranta on ollut umpeenkasvanut monta vuotta ja monikaan ei ole vuosiin vesillä käynyt vaikka 25 euron venemerkki on joka vuosi hankittava. Tuosta kapinoin, ihan pikkasen. MUTTA NYT mennä viikolla koko ranta kuoritaan ja raivataan ruopaten puhtaaksi. Hurjannäköinen löllikkö koko alue on nyt mutineen kun suuret kaivurit ja koneet siellä jyllävät eestaas. Ensikesänä sitten ehkä päästään kuhaa uistelemaan ja venepilkille ja saariin nuotikaffeeille. IHANAA !

2-DSC00084-001.jpg

Pihlajanmarjoja on tänä vuonna todella paljon, joten vielä on paljon luonnossakin linnuille syötävää. Tilhejä vielä oottelen mustamarja-aronioille. Kauniita olivat puut ensilumen syleilyssä.