Aamupäivällä "Sinikellon" joulutapahtumassa, paljon tuttuja ja mukavaa jutustelua.
Sitten vanhalle riiuupaikalle Pilpalankoskelle,
muutama kuva muistoihin uppoutuneen sydämmen kera.
Sieltä Liitontalolle PopUp-tyylin ruokailuun.
Hieno " luonnollinen " menu
Tarjolla:
Alkukeitot:
- sienikeitto *
- riistakeitto *
Pääruoka:
- riistahöystö *
- punajuuripihvit (Jalotofu Vegeström)
- keitetyt perunat *
- paistetut maa-artisokat *
- uunijuurekset
- tattikastike *
Lisukkeet:
porkkanaraaste*, hapankurkku*, etikkakurkku*, puolukkahillo, chilipuree*, Hirvenojan marinoidut härkäpavut, etikkapunajuuret, kaalisalaatti, Katajamaan valkosipuli- ja mangomajoneesit, Katajamaan punasipulihilloke ja raparperiketsuppi, vesi, kotikalja
Jälkiruoat:
- kahvi tai tee
- karpalokiisseli*
- vaniljakastike ja hillolajitelma, mm. mustaherukka-minttu-hunaja*,
punaherukka-inkivääri*, punaherukka-kaneli-hunaja,
omena-kaneli*, Katajamaan hillo
Kotoinen, lämminhenkinen tunnelma.
Paikka, johon voit tulla sellaisena kuin olet ja olla sellaisena kuin tulet.
Riippuu vähän itsestäsikin, mutta tuolla "ravintolassa"
oli mukava tunnelma kaikenkaikkiaan.
Joitakin tuttuja, paljon tuntemattomia, jotka tuntuivat hekin jo lopussa ihan tutuilta.
Ihana puheensorina.
Pieniä tuotejuttuja oli tarjolla kotiinviemisiksi asti.
Aivan ihananmakuisia härkäpapupipareita, villasukkiakin,
nuoren valmistamia korviksia
ja noita makoisia Solstrandin valkosipuleita.
Meheviä ja vastustamattomia voissa kuullotettuina.
Kiitos Marika ja Lassi makoisasta ruoasta ja ihkukivan tapahtuman järjestämisestä.
Kommentit